Loading...
Stage lopen 2023-02-09T10:38:29+00:00

Stage lopen bij HondentrainingHoofddorp?

Wil je graag hondentrainer worden en ben je begonnen aan een instructeursopleiding of heb je die al afgerond?

Dan kun je eventueel bij ons op de hondenschool stage komen lopen.

Je kijkt dan gedurende een periode aan de zijlijn mee met een aantal verschillende lessen. We vragen je om soms mee te helpen met wat klusjes en werkzaamheden die bijvoorbeeld nodig zijn bij de voorbereiding of afronding van een les. In eerste instantie houdt de stage nog niet in dat je zelf les geeft, maar dat je vooral zo veel als mogelijk aan de zijlijn meekijkt.

Wil je graag stage lopen?

Neem dan even contact met ons op en stuur ons wat informatie over jezelf info@hondentraininghoofddorp.nl . Als we plek hebben plannen we eerst een kennismakingsgesprek in.

Wie weet tot snel bij ons op de hondenschool!!

Instructeur worden?

Mocht je interesse hebben om bij ons les te komen geven, dan is er bij ons altijd eerst een periode van stage nodig (en uiteraard een opleiding tot kynologisch instructeur).

Deze stageperiode gebruiken we om elkaar te leren kennen en om jou te leren hoe het er bij ons allemaal aan toe gaat. Na deze periode bepalen we samen of het klikt tussen jou en HondentrainingHoofddorp en bekijken we de mogelijkheden.

Het kan zijn dat we nog niet direct nieuwe instructeurs nodig hebben, in dat geval is evengoed een stage periode mogelijk.

Een periode van stage (mits er plek is) is dus in alle gevallen mogelijk, maar ook noodzakelijk.

Heb je interesse? Stuur dan even een email met informatie over je zelf naar info@hondentraininghoofddorp.nl contact persoon: Ad Hinten

Wilt je meer informatie ?

O23-5616513

Ad Hinten

Trainingslocatie Debbemeerstraat 29H, 2131HE Hoofddorp