Loading...
Hondenadvies 2017-03-01T17:41:04+00:00

Hondenadvies

Zoekt u hondenadvies?

Hondenadvies voor uw hond of pup? Heeft u hondenadvies nodig voor uw pup of hond dan helpt Hondentraining Hoofddorp Ad Hinten u graag. Het opvoeden van een pup of hond vraagt tijd. Wij geven deskundig hondenadvies op maat, voor hond en coach. Tevens kunnen wij u adviseren, begeleiden, hondenadvies en ondersteuning geven bij mogelijke gedragsproblemen van uw hond. Kinderen zijn bij ons van harte welkom. U overweegt de aanschaf van een hond en u vraagt zich af of u hier wel voldoende tijd voor heeft, welke ras voor u geschikt is, kiest u een pup of een volwassen hond? Hoe zoek ik een geschikte hond uit… vraag hondenadvies? Wat kost een hond eigenlijk, en welke spullen moet ik aanschaffen?

Wanneer u hulp wenst bij het kiezen van een puppy of hondenadvies nodig heeft.

Begeleiding bij het opvoeden van de hond

Informatie over voeding, de verzorging van de vacht, hondenadvies, het bezoek aan de dierenarts, nuttige entingen, het afsluiten van een dierenverzekering, het zijn zaken waar wij u graag in begeleiden.

Privé hondentraining

U heeft geen tijd om naar een hondenschool te gaan? Of komen de tijden u gewoon niet uit? Maar u wilt wél begeleiding bij het opvoeden van uw hond of heeft hondenadvies nodig.
Hondentraining Hoofddorp geeft privé hondentraining op tijden dat het u uitkomt. Informeer vrijblijvend!

De omgang tussen hond en kind

Hoe zorgt u dat uw kind op een goede en veilige manier met uw hond om gaat?
Is uw kind bang voor honden?
Wij adviseren en begeleiden kinderen en volwassenen met beperkingen en tevens kunt u ons om hondenadvies vragen.

Bekijk ons aanbod trainingen.
Mocht u na het lezen nog vragen of suggesties hebben, u kunt te allen tijde contact met Hondentraining Hoofddorp opnemen.