Loading...
De kleine rakkers cursus 2021-03-24T11:57:25+00:00

De Kleine Rakkers groep

Op dit moment zijn er geen “kleine rakker cursussen” gepland. Uiteraard kunt u met uw kleine hond terecht bij onze puppy-training of bijvoorbeeld bij onze duo training. Voor eventuele vragen hierover kunt u contact met ons opnemen.

Heb jij een kleine hond en wil jij graag spelenderwijs je band versterken? Dan is dit wellicht een groep voor jou en jouw hond.

Iedere hond heeft een aantal behoeftes waarin je als eigenaar kan voldoen om de band tussen jou en jouw maatje te versterken. Het bouwt vertrouwen op tussen jullie twee en zorgt ervoor dat jou trouwe viervoeter gelukkig is. Soms is het wel lastig om dit te bereiken binnen de reguliere hondentrainingen, omdat er honden aanwezig zijn van alle rassen en formaten. Dit kan natuurlijk voor situaties zorgen waar jou hond niet gelukkig van wordt. Zoals grote honden die onbedoeld de kleinere honden plagen tijdens het spelen, of zelfs helemaal geen aandacht hebben voor de allerkleinsten. Hondentraining Hoofddorp biedt hier een oplossing voor in de vorm van onze Kleine Rakkers groep.

Voor wie is de groep bedoeld?

Alle mensen die graag op spelenderwijs willen trainen met hun kleine maatje(s) in een veilige omgeving. Genieten met je maatje staat hierbij op nummer 1! Tijdens de groepslessen mogen de honden onderling spelen en kennismaken met elkaar. Daarnaast gaan wij zowel hond als eigenaar uitdagen met leuke spelletjes en trainingen om samen uit te voeren. Wij gaan onder andere aan de slag met de basis commando’s, leuke hersenwerkjes, FUN oefeningen en basis agility oefeningen (hoepels, loopplank, hordes). Onze instructeurs zorgen voor uitdaging, variatie en plezier op maat gemaakt voor jouw kleine rakker!

Deze training is bedoeld voor honden die niet meer wegen dan 10 kg. Denk aan rassen zoals Chihuahua’s, Pomerianen, Boomers, Teckels, Yorkshire terriërs, Mopshonden, King Charles spaniels enzovoorts.

Wat krijg je nog meer mee?

Tussen doe oefeningen door ontvang je veel informatie over je kleine maatje. Informatie die je toe kunt passen in het dagelijks leven om ervoor te zorgen dat je een happy hondje hebt. Denk hierbij aan informatie over omgaan met angst voor grotere honden, de “taal” van je hond leren spreken, verzorging, voeding en benchtraining. Tijdens de lessen ontvang je hier handige hand-outs over om thuis nog eens goed na te lezen. En Uiteraard krijg je aan het einde van de cursus een certificaat van deelname en wat lekkers voor jouw hond!

Duur en Kosten

1 keer in de week één les van 45 minuten op de donderdag avonden.

8 Lessen in totaal verdeeld over 8 weken.

150,- euro per Cursus (8 lessen). Alle familieleden mogen, in overleg, betrokken worden in de lessen.

Met inachtneming van de Coronaregels.